Πλατεία Άνοιξη

Ακυρώθηκε η απευθείας ανάθεση όλων των υπόγειων γκαράζ!!

Μία ακόμα νίκη των επιτροπών κατοίκων!

Τέλη Ιουνίου, ο νυν υποψήφιος Δήμαρχος, Καζάκος, προσπαθεί να αιφνιδιάσει τους πάντες και βάζει σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο την απευθείας ανάθεση της κατασκευής των υπόγειων γκαράζ. Πραγματοποιείται ακόμη ένας αποκλεισμός του δημαρχείου, το ΔΣ δε συνεδριάζει ποτέ, η απόφαση δε λαμβάνεται. Την επόμενη μέρα καλεί σε έκτακτο ΔΣ. Τόσο έκτακτο που οι δημοτικοί σύμβουλοι ειδοποιήθηκαν όταν έληγε. Η αντίπολίτευση (πλην ΚΚΕ) προσφεύγει τότε στη περιφέρεια και μαζί και οι επιτροπές κατοίκων, σύλλογοι και φορείς του Δήμου.

Σήμερα μαθαίνουμε τα καλά Νέα.Η ένσταση που καταθέσαμε στην περιφέρεια ως επιτροπή κατοίκων πλατείας Άνοιξης μαζί με τις άλλες επιτροπές κατοίκων, συλλόγους και φορείς του Δήμου, ζητώντας να κυρήξουν άγονο το δημοτικό συμβούλιο- παρωδία που έγινε τέλος Ιουλίου, έγινε δεκτή, όπως έγινε δεκτή και η αντίστοιχη ένσταση των δημοτικών παρατάξεων τις αντιπολίτευσης. Με λίγα λογία το εν λόγω δημοτικό συμβούλιο είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Ο Καζάκος ηττήθηκε για άλλη μια φορά μέσα στην προεκλογική περίοδο!

Επομένως μετά και τη σημερινή εξέλιξη οι πλατείες παραμένουν πλατείες, το πράσινο καλά κρατεί, οι κάτοικοι δικαιώνονται για τον αγώνα τους…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ  «ΑΝΟΙΞΗ»

Advertisements

Οκτώβριος 2, 2010 - Posted by | Uncategorized

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: